See all Dentists in Tirana

Klınıka Dentare "DENTAL-A"

Klınıka Dentare "DENTAL-A"

Show Phone NumberRr. “MUZAKET”, Perballe kompleksit “ALMAK” dhe pallateve arabe “Hawai”, Don Bosko,, Tirane, Shqiperi
3.8 / 5  Very Good
from 64 users
WhatClinic ServiceScore™
Filters cached at 2018/01/21 09:51:29

Opening Hours

Monday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Tuesday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Wednesday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Thursday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Friday08:30 - 12:0016:00 - 19:00
Saturday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Sunday

Popular Treatments

Dentist Consultation
Dental Implants - Implantët Dentarë ₱30182  -  ₱32504
Veneers
Dental Crowns - Këllëfët Dentarë ₱3250  -  ₱9287
Dental Bridges - Urat Dentare ₱9751  -  ₱46434
Wisdom Tooth Extraction ₱464  -  ₱929
White Filling ₱697  -  ₱1625
Chemical Teeth Whitening ₱4643  -  ₱6965
PFM Crown ₱3250  -  ₱3715
Zirconia Crown ₱8358  -  ₱9287
See all treatments & prices
No current availability. Contact the clinic for more information.

Appointments Available:

Book Online

About Klınıka Dentare "DENTAL-A"

E themeluar në Tetor 2011,  Klinika Dentare "DENTAL-A" 

është një klinikë dentare e dedikuar të ofrojë trajtimet më të mira ne fushën e stomatologjisë, duke përdorur aparaturat më të mira të kohës (RITTER Gjermane)  si dhe standartet më të larta europiane.

Në ambientet e pastra dhe bashkëkohore të klinikes sonë kryhen të gjitha llojet e trajtimeve stomatologjike, qofshin këto trajtime në fushën e terapisë, ortopedisë dhe kirurgjisë, si dhe trajtime ne fushën e stomatologjisë estekike. Ne ofrojmë te gjitha trajtimet baze stomatologjike, si heqjet  e dhëmbëve për fëmijë dhe të rritur, mbushje të gradave të ndryshme, trajtim infeksioni në dhëmbë, pastrim gurëzash dhe florifikim, zbardhim dhëmbësh, vendosje dhëmbësh porcelani (me bazament metalik ose zirkon), implante dentare si dhe proteza të të gjitha llojeve. Gjithashtu ofrojmë dhe këshilla falas në lidhje me mirembajtjen dhe trajtimin e dhëmbëve për të gjithë pacientët e interesuar.

Gjatë cdo intervenimi përdoren pajisje të sterilizuara me kujdes dhe konform rregullave të sterilizimit. Pajisjet e perdorura gjatë një intervenimi nuk perdoren më në një intervenim tjetër, n.q.s më pare nuk kanë kaluar procesin e sterilizimit.

Trajtimet e kryera në klinikën tonë, kryesisht ato terapeutike dhe ortopedike, shoqërohen me grafi para dhe pas përfundimit të punës, në mënyrë që shërbimi i kryer të jetë më transparent dhe më i besueshem. 

Të gjitha këto trajtime ofrohen nga mjekja jone e kualifikuar stomatologe, 

Dr. Albana (Qyra) Abazi

, si dhe shoqërohen nga kualiteti, mirësjellja dhe profesionalizmi.

KUALITETI, MIRESJELLJA DHE PROFESIONALIZMI 

ne na diferencon

read more

Accreditations

  • ShDSh - Shoqata Dentare Shqiptare (Albania) 
  • ShSSh - Shoqata Stomatologjike Shqiptare (Albania) 

Provides

Dentistry

Cosmetic Dentistry

Premises

Parking

Public transport access

Access without steps

Travel Services

International travel - We offer only international travel between Albania & Kosovo

Local travel - Can be arranged. Need additional fee for this service

Local accommodation - Can be arranged. Need additional fee for this service

Translation services - Can be arranged. Need additional fee for this service

Local guide - Can be arranged. Need additional fee for this service

Tours and vacation services - Can be arranged. Need additional fee for this service

Pick up service from hotel - Can be arranged. Need additional fee for this service

Pick up service from airport - Can be arranged. Need additional fee for this service

Languages spoken

EnglishItalianTurkishAlbanian

Dentistry

 
Cosmetic Dentist Consultation
₱9751  -  ₱46434
Dental Bridges - Urat Dentare
₱3250  -  ₱9287
Dental Crowns - Këllëfët Dentarë
₱3250  -  ₱3715
PFM Crown
₱8358  -  ₱9287
Zirconia Crown
₱30182  -  ₱32504
Dental Implants - Implantët Dentarë
₱93  -  ₱139
Dental X-Ray - Grafi Dentare
 
Dentist Consultation
₱232  -  ₱464
Non-Surgical Extractions
₱464  -  ₱929
Surgical Extractions
₱464  -  ₱929
Wisdom Tooth Extraction
₱697  -  ₱1625
White Filling
₱4643  -  ₱6965
Chemical Teeth Whitening
₱232  -  ₱464
Tooth Jewellery
 
Veneers

Payment Information

0
DiscountsPayment plans - For the moment we do not offer this service. Soon it will be implemented.Free initial consultationCheques - For the moment we do not offer this service. Soon it will be implemented.Credit cards - For the moment we do not offer this service. Soon it will be implemented.

Ms Albana (Qyra) Abazi

Job Title:
  Dentist
Specialisations:
  Cosmetic Dentistry, Dental Examinations, Paediatric Dentistry (Pedodontics), Dental Therapist, General Dentistry, Restorative Dentistry
Languages:
  English, Italian, Albanian
Biography:
null
Show Phone NumberRr. “MUZAKET”, Perballe kompleksit “ALMAK” dhe pallateve arabe “Hawai”, Don Bosko,, Tirane, Shqiperi